сряда, 12 декември 2012 г.

Симптоми на активация на ДНК, Квантов преход в Новата ера

Снимки на житни кръгове, които изобразяват промяната в ДНК. На горната снимка е сегашната ДНК. На долните две снимки според някои изследователи е показано как ще се промени ДНК.

Симптоми на активация на ДНК

1. Нарушение на съня. Внезапно пробуждане посред нощ между 02.00-04.00 часа. Безсъние. Изполвайте моментите на безсъние за медитация и обръщане към вътрешното ви Аз.
2. Безпокойство, чувство за тревога.
3. Усещане за горещина.
4. Усещане за умора и отпадналост сутрин или през целия ден.
5. Усещания на активност в коронната чакра - звънтене, жужене, вибрации, налягане. Не се плашете, просто вие се отваряте за Божествени енергии.
6. Усещане, че по черепа, тила и гърба пълзят тръпки нагоре и  надолу.
7. Необясним и внезапен пристъп на депресия. Това е вашата сърдечна чакра.
8. Безпричинен нервен срив , това е също сърдечната чакра. Тя се активира и ви подканя да прекъснете всички негативни отношения, да отстраните от вашия живот всичко, което не съответства на повишаващите вибрации.
9. Постоянно възникване на ситуации, които ви изкарват от равновесие. Появяване на хора които предизвикват у вас раздразнение. Ситуации, които ви дърпат надолу. Това са уроци, които трябва да отработите. Приемете ги с благодарност.
10. Промяна на теглото. Нежелание за хранене и загуба на тегло или повишен апетит и повишаване на  теглото. Сега на повърхността излизат всички ваши страхове, от които трябва да се избавите. И вие несъзнателно се опитвате да се борите с тях нахвърляйки се на храната, или обратно, може съвсем да загубите апетит.
11. Промяна в диетата, вкусовете и предпочитанията към храните силно се променят. . Периодически се появява усещане, че нямате нужда от храна.
12. Проблеми в зрението, разфокусирване, усещане за отслабване на зрението.
13. Можете да виждате светещи частици във въздуха, аурите на растенията и животните. Предметите могат да ви се струват прозрачни. Възможно е да виждате дъги на необичайни места.
14. Когато затваряте очи, вие вече виждате не тъмнина, а светлина.
15. Също така можете да виждате геометрични фигури, цветя или прекрасни картини, когато вашите очи са затворени.
16. Цветовете на окръжаващия свят ви се струват все по-ярки, живи и наситени.
17. С повишаване на възприемчивостта, вие можете да започнете да забелязвате очертания на предмети във въздуха. Това са предмети от друго измерение. Мъглата между измеренията става все по-тънка.
18. С периферното си зрение може да започнете да забелязвате бели очертания. Това са вашите проводници. Вашето зрение се променя. Каквото и да виждате, не се плашете.
19. Усилване или отслабване на слуха. Някои шумове, които досега не са ви дразнили, могат да ви се струват като невъобразим грохот. Може да се появи шум в ушите, звънтене, жужене, писък, рев, звук от падаща вода. Или можете трудно да разбирате другите, сякаш не говорят на родния ви език. На сън можете да започнете да чувате странни гласове, сякаш някой стои точно над главата ви. Не се бойте.
20. Изостряне на вкуса. Сега можете да усещате вредните добавки в храните и това може да бъде много неприятно. А някои храни може вече да ви се струват много противни.
21. Изостряне на обонянието. Понякога може да чувствате аромати на цветя, които не виждате и не са около вас.
22. Алергии по кожата. Новите енергии освобождават токсините, които излизат през кожата. Това могат да бъдат и някои емоции, които трябва да отработите.
23. Моменти на хиперактивност, когато ви се иска да скочите от леглото и незабавно да се заемете с някаква работа. .
24. Апатия и умора. Обикновено следва след периоди на сериозни трансформации. Затова си почивайте, не се противопоставяйте на желанието за почивка,  и приемайте измененията с благодарност.
25. Изменение в образите на медитация. Може да забележите, че по време на медитация ви е по-трудно да се съсредоточите. Времето на медитация се съкращава. Това е защото връзката ви с Духа е по-близка и можете да общувате с него по всяко време, а не само по време на медитация.
26. Внезапни приливи на енергия. Това може да предизвика у някои дискомфорт, треперене. Не се бойте, у вас се влива Божествена енергия, приемайте я с благодарност.
27. Главоболие, болки в гърба и в тила, усещане за отмалялост и болки в ставите като при грип и простуда.
28. Проблеми с храносмилането.
29. Преминаване на тръпки по цялото тяло.
30. Сърцебиене, болки в областта на гърдите, затруднено дишане.
31. Изменения в сексуалните желания.
32. Отмаляване и болки в крайниците.
33. Внезапни свивания или схващания на мускулите.
34. Изменение във външния вид, вие изглеждате по-млади, вследствие на повишаване на вибрациите.
35. Много ярки и цветни сънища. Не съдържат послания за вас. Вие ще запомните всичко, което ви е необходимо.
36. В живота ви се случват събития, които кардинално променят всичко, променят начина ви на мислене и на възприемане на света и живота . Активират у вас чувства на състрадание и любов. Появяване на желания да избягате на свобода. Може да се появят желания да се освободите от вещи, които до този момент са ви харесвали, дори може да ви се прииска да ги изгорите. Дрехи, мебели. Вие се избавяте от неща, които до сега са ви дърпали назад.
37. Стремеж към усамотяване. Загубване на интерес към развлечения в обществото.
38. Загуба на желание за общуване с хора. Празните и безсмислени разговори могат силно да ви нервират. Избягвате тълпите и струпването на много хора, като МОЛ-ове например. Загубвате интерес да общувате и в социалните мрежи и може да се появи желание да изтриете акаунтите си. Висшето ви Аз ви напомня, че трябва да се обърнете към себе си.
39. Творчески порив. Вие получавате прекрасни образи и идеи за творчество. Записвайте си ги. Духът може би ви показва по какъв начин можете да бъдете полезни за изцелението на планетата.
40. Усещане за ускорение на времето, сякаш то лети и не ви стига за да извършите обичайните си неща. Фокусирайте се на настоящето.
41. Нетърпение. Чувство, че нещо скоро ще се случи. Успокойте се. Разберете, че всичко ще се случи, когато бъдете готови. Нетърпението това е проявление на недоверието към вас и Висшето ви Аз.
42. Усещане, че не сте такъв като преди. Че вашият живот напълно се е изменил. Вие сте станали по-открити, по-честни към себе си и към околните. Вие сте свободни да казвате "Не", когато нещо ви е неприятно и да казвате "Да", когато сте съгласни. Вие повече няма какво да криете.
43. Вие чувствате своята тясна връзка със Земята и окръжаващата ви природа. По-леко понасяте смяната на сезоните.
44. Във ваше присъствие може да излиза от строя електроника - компютри, радио, телефони, електроприбори, повреждат се коли. Помолете вашите лични ангели да защитят вашите вещи от повреждане.
45. Вашият живот започва да се нарежда много добре. Всеки ден сякаш се случват малки чудеса. Това е знак, че вървите по верния път. Ако се отклоните, започват да се случват нелепи казусни ситуации. И това също е знак.
46. Появяване и усилване на паранормални способности. Извънтелесни преживявания, разговори с духове, телепатия, ченълинг.
47. Чувство  на единение. Благодарност и любов към всичко, което ви обкръжава.   Безгранична радост и усещане, че вие не сте сами.
48. Животните се държат с вас много дружелюбно, растенията отговарят на вашата любов.
49. Мислите и желанията се въплъщават все по-бързо и ефективно. Контролирайте своите мисли, бъдете внимателни с желанията си. Вие сте все по-близо и близо към петото измерение, където всички мисли се материализират моментално. Тренирайте.
50. Снижаване на активността на лявото полукълбо на мозъка. Загуба на памет, не помните какво се е случило преди час, разсеяност, невъзможност за съсредоточаване, появяване на трудности в изразяването, нежелание да се четат дълги текстове или да се пишат такива.  Обратно, вас сега ви привличат ярки картини, слушане на музика, общуване с необикновени хора, танци, работа в градината, разходки, желание за получаване на духовна информация. Това е дясното полукълбо на мозъка, позволявайте му да се активира.
51. Световъртеж, замаяност, чувство на нестабилност и нереалност . Това е знак, че не сте заземени и че трябва  да отработите някаква житейска ситуация, да се освободите от нещо излишно. Заземявайте се като ходите боси по земята, по-често излизайте сред природата и вземайте душ, внимателно следете за вашите емоции, вслушвайте се в себе си.
52. Ускорен растеж на ноктите и косата.
53. Желание за намиране на половинката. Сега повече от всякога се нуждаете от разбиране и присъствие на любимия човек до вас.
54. Периодически появяващи се депресии, усещане за самота, желание за завръщане у Дома, усещане че полудявате и никой от окръжаващите ви хора не ви разбира.  Не се тревожете, това е нормално.

 Не се тревожете, вие не сте сами. И такива като вас вече са милиони. И с всяка минута ставаме все повече.
Когато усетите някои от симптомите не се плашете, отпуснете си и се вслушайте в себе си, вслушайте се в своето тяло и душа и те ще ви подскажат  най-доброто решение. Отнасяйте се към процесите на активация на ДНК с благодарност, защото това е едно истинско чудо. Вие ставате такива, каквито в действителност винаги сте били.

Това е истинско чудо - завръщане у Дома.

превод с някои незначителни съкращения от :
http://www.youtube.com/watch?v=EoGlFJXLksQ


30 коментара:

 1. това би трябвало да достигне до всички. много, много хора имат тези усещания. аз също. истина е....

  ОтговорИзтриване
 2. а аз го усещах ,но не знаех ,че това е промяната ............

  ОтговорИзтриване
 3. тука всички сте луди

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. axaxxaxa... (y) Kva promqna ve, XORAAAAA !!! Ami godini nared se sluchva SAMO EDNO: RAZDELENIE na XORATA, kato cqlo !!! Nakraq sh ni vtalpite, che tva sa simtomi !!! Na razdelenie (razdvoenie) na lichnostta, razbira se !!! Ami KOE JIVO SADANIE nqma NUJDA ot DRUGO TAKOBA DO SEBE SI, ve ??? !!! ??? !!! Ba si prostotiiteeeee !!! M da.., XORA, ne se plashete OT SEBE SI ! Shtom ste si sami, nea strashno... Vsichko e ot DNK-to... M.., mnoo got konstataciq...Em, sh si jiveem, na.., e t"ka..koi tuk, koi tam..DA JIVEE INTERNET !!! I KONTROLAT nad LICHNOSTTA !!! Veche dori zabravqme sobstveniqt si glas !!! E, da ! Kat nea s kogo da si lafim, taka e !!! Samo PISHEM !!!! Tuk tame nekoi skype, ako moem se namerim svobodni po edno i sashto vreme, i ako moqt chovek ne e zabit nekade, det e sa pri men e 22:15H, PA PRI NEGO E...M...CHEK, CHE ZEX SE OBARKVAM VEKE... bA SI... neponosimo ludi !!! i ne te !!! nie, chovecite !!!:)))

   Изтриване
 4. Тук има пълен набор от симтоми на биполярно афективно разстройство(циклофрения)- (маниакално-депресивна психоза) както и на депресията, с която често то започва.
  Както се казва, добре сме,ама ще се оправим.

  ОтговорИзтриване
 5. ще се оправим, ... на оня свят

  ОтговорИзтриване
 6. a az se 4udeh kakvo mi stava
  blagodarq ot sarce
  sega sam napravo 6tasliva

  ОтговорИзтриване
 7. Леле а Аз се чудех последните няколко месеца какво ми става. От както катастрофирах преди две години всичко се промени. А сега вече от пет шест месеца всичко е тотално различно. И наистина си мислех, че полудявам а то какво било. Даже се питах как ще разбера и открия симптоми на активиралта се вече ДНК. Но уви още преди да прочета тази страница разбрах. Супер!

  ОтговорИзтриване
 8. Здравейте,

  дали усещането като, че има лек трус (от време на време) би могло да се смята за усещане на въпросните вибрации (както и наличие на няколко от горе-посочените "симптоми"?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да..не се притеснявай и да не ти пука!Просто се развиваш,вървиш нагоре!

   Изтриване
  2. Да. Това също. На мен ми се случва да ги усещам. Особено, когато тялото е в покой или стоите седнали.

   Изтриване
 9. Хммм няма как да не се съглася, че в голямата си част всичко изброено е симптоматика на БАР... Освен, ако всички заболели от биполярно разстройство, всъщност, не преживяват трансформация на ДНК, а това звучи малко абсурдно не мислите ли?

  ОтговорИзтриване
 10. Старческо слабоумие,умножено с детска самоувереност!От черната меланхолия към пагубните страсти.

  ОтговорИзтриване
 11. По-горе са изброени всички,ама всички симптомо,които всеки нормален човек може да получава през живота си,не мисля че това е признак на Нещо,което се случва.Истината човек трябва да търси у себе си,прочитайки даден текст дали се чувства ОК или не....

  ОтговорИзтриване
 12. По-горе са изброени всички,ама всички симптомо,които всеки нормален човек може да получава през живота си,не мисля че това е признак на Нещо,което се случва.Истината човек трябва да търси у себе си,прочитайки даден текст дали се чувства ОК или не....

  ОтговорИзтриване
 13. Аз си мислех, че съм в депресия някаква, а то било развитие...олекна ми много наистина

  ОтговорИзтриване
 14. Здравейте, имам въпрос към всички които преминават през този период...тогава няма ли някой да напише какво се случва, когато процеса завърши? Не може да пишете каквото си искате и да обяснявате на хората кое до какви изменения води след като никъде не видях мнение на "еволюирал"... Даже и в статията.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И аз искам да знам какво се случва когато процеса завърши. Също така и колко време продължава.

   Изтриване
  2. Процесът все още не е завършил!Отработвайте горните симптоми и вървете нагоре!

   Изтриване
 15. Аз от 8-9 години съм с повечето симптоми, саме че нямам телепатични и паранормални способности, това според лекарите е депресия с тревожност, панически атаки, имам шум в ушите и т.н. и ако това е евеолюция кой може да каже до кога ще трае, мъчително е и аз не издържам повече в това състояние, не се чувствам жива, нито умряла, не съм щастлива в това състояние, докогаа????

  ОтговорИзтриване
 16. Какво ще се случи след това????....Сал Ракели го обяснява подробно, ....това не са странни ситуации, нито шизофрения...този преход се случва само при тези които са наясно и виждат нещата отвъд видимият свят...за тези които е необяснимо това са криво разчетени биологични състояния или желание да си в крак с "модата"...

  ОтговорИзтриване
 17. Не се заблуждавайте. Това са психотронни оръжия.Контрол над ума.

  ОтговорИзтриване
 18. Аз съм така от години,но не бях забелязал защото работата ми е свързана със много движение творчество.Болките в тялото ги отдавах на това.Претърпях инцидент и след това нещата започнаха да се случват.Когато застанат срещу мен хората мога да ги виждам как идват с лъжа или с добри намерения.Енергията тече гладко а и имам и проблясъци както снимки така и видео.От скоро вече дори и парите идват само ако са с чисти помисли.Проблема е ,че виждам много хора които не са наясно какво става ядат се едни други а и самите себе си.Разрешими проблеми допреди време стават неразрешими сега,а когато вече си оттатък се решават само с мисъл.Различните хора са на различни етапи от развитието си някой са принудени други не други тепърва се събуждат.Така че е един непробудил се няма как да разбере за какво говорим.Той се присмива буйства нагрубява слага психични и психиатрични определения само и само да забрани своето его да определи какво се случва.За събудени те казвам разходки в природата четете литература на тази тематика.Ако сте до морето отидете стойте и слушайте.Сетивата се променят.Дори и в мола можеш да се чувстваш самотен.Остани със себе си всичко ще се нареди от само себе си преходно е понякога и страшно ,но е за добро.Всички ще минат през това няма няма.Ако ли не смърт другия начин на пречистване.Разберете едно всеки е всички и всички е всеки.Във едното цяло не може да има мръсни мисли лъжа измама кражба порно лицемерие и т.н.Макар,че нещата досега са били така честност и измама две чувства които ако не изпиташ едното няма да знаеш какво е другото.Но така много хора се пристрастяват към едно от двете и се губи времето на цялото и затова идва промяната да може нещата да се оправят.Има много да се наваксва за цялото човечество а времето е малко.В момента сме в края на дните.Спирам защото влизам в друга тема.Намерете си хоби рискувайте пейте времето така или иначе минава покрай вас използвайте го максимално за вашето съвършенство.Забравих за напредналите опитайте осамотете се в тълпата и ще видите най съвършеното в процеса спиране на времето.Първоначално започва със забавяне а после го спирате.0884017832 това е моят телефон ако имате въпроси.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много неща минаха през главата ми,симптомите ми са с мене вече 6 години след катастрофа ..Но преди катастрофата видях много странни светлини ,извиращи от мене ,като фонтани, красиви, цветни светлини ..Също две много ярки светлини през деня ,такива не бях виждала на живо ..Нормална съм,нямам никакво ОБР ,нито подобни псих. отклонения ..По нормална не съм се чувствала до сега ..Но всичко е странно за мене,преди имах проблеми и то големи понякога,а сега нямам никакви ..Единственото към което се стремя е да имам свобода ,пълна независимост,а нямам ...Защо?Къде греша?Трендафил,знам ,че вие знаете,отговорете ми!!!11

   Изтриване