сряда, 5 март 2014 г.

Календарът на маите е грешен. А какво става с предсказанията ?

Всяка година, съгласно различни предсказания човечеството очаква края на света. Неотдавна , на 21.12.2012 ние преживяхме края на света според календара на маите. 
На 22.02.2014 преживяхме поредния апокалипсис според предсказанията на скандинавската митология. Митовете на древните скандинавци казават, че именно на този ден ще се състои великата битка между боговете и чудовищата. Битката ще завърши, когато великан Сурт ще обгърне цялата земя с подвластния му огън и ще я запали.
Следващият край на света ще се състои в края на 2014. Него са го предсказали някои специалисти от  NASA. Те са открили гигантски облак от космически прах, който се приближава и ще унищожи не само Земята, но и цялата Слънчева система.
След това ще има катастрофално наводнение. Климатологът Джеймс Хансен от Института за космически изследвания към  NASA  смята, че през 2016 година ще се разтопят всички ледници на Земята и ще потопят голяма част от сушата.
Предсказанието за следващия край на света, който се очаква през 2018 година и ще бъде ядрена война, е направил Нострадамус.
През 2021 година нас ни чака инверсия на магнитното поле, поради което всичко живо на планетата ще умре от космическите излъчвания.
Е, и накрая ,  през 2029 и през 2036, два пъти, явно за гаранция, Земята ще се сблъска с астероида Апофиз.
И това далече не е пълният списък от "щастливи" моменти в живота на нашата планета, съобщава  РИА Новости Няма коментари:

Публикуване на коментар