понеделник, 5 ноември 2012 г.

Тибетски монах направи заявление за NASA за края на света

Лама от манастира Гяндрек под Кайлас, известен като Оракул на Шамбала направи заявление за NASA. В своето послание той разказа, че на 21 декември 2012 година Земята заедно със Слънчевата система ще премине през галактическа "нулева зона", 
пише Earth-chronicles.ru.

По думите на тибетския лама, практически на цялата земя, около 10.00 часа сутринта по московско време, на 21.12.2012 ще настъпи пълна тъмнина и тишина. Няма да има светлина, електричество, телекомуникации и звуци.

Земята в този момент ще премине през галактическа "нулева зона". "Това е състояние на пространството, където се унищожава и не може да се разпространява никаква енергия, където липсват електромагнитни полета за всички обекти. Да се плашим и вълнуваме не е нужно" - предупреди ламата.


Тъмнината ще се съпровожда с космически изригвания, илюзорни изблици на светлина и ще продължи около 3-4 дена. След това слънцето отново ще се появи.

"Животните на Земята по-рано ще почувстват идването на космическата тъмнина и ще се скрият в дупки - казва монахът - Хората в градовете няма да почувстват това предварително и много от тях ще полудеят. Може да загине 10% от населението на Земята"

Оракулът на Шамбала даде и практически съвети за земляните:


1. Вие е нужно отрано да се подготвите за тази смяна на циклите, да довършите делата си до 2012 година, да не започвате нови, да издължите дълговете си.

2. На 20.12.2012 вземете своите деца, всички документи, наличните си пари и излезте от градовете сред природата. Подгответе запаси от продукти за 2 месеца, защото електроенергията ще се възстановява дълго.

3. Трябва да имате в домовете си запаси от вода, дърва за отопление и свещи. Трябва да имате в дома си печка на дърва, защото електричеството на 21.12.2012 ще прекъсне за дълго време.

4. Комуникациите и телевизията ще прекъснат. В течение на дните на тъмнина закрийте прозорците с плътни завеси, не гледайте през прозорците, не вярвайте на очите и ушите си, не излизайте на улицата. Ако се наложи да излезете, не ходете далече, защото може да се изгубите, понеже няма да се вижда нищо, дори собствените си ръце.

5. След появяването на светлината не бързайте да се връщате в градовете, по-добре до пролетта живейте сред природата, или в малко селище. 

Пълното излизане на Земята от "нулевата зона", според тибетския лама се очаква около 7 февруари 2013 година. Ще има частично възстановяване на електрозахранването, транспорта. Към края на март светът ще се възстанови напълно.

Краят на света кардинално ще измени мирогледа на хората, смята Оракулът на Шамбала. Те ще станат по-духовни. В страните ще се появят разнообразни научно-духовни учения, системи за развитие  на здравето и личността. "Това ще бъде най-важният тласък към прогреса на човечеството за дълги времена" - заключава монахът.източник : http://x-files.org.ua

3 коментара:

  1. Тибетският Лама Казал - Бързайте да изплатите дълговете си до края на годината....

    ОтговорИзтриване
  2. Не бързайте да плащате данъци - маже да не се наложи. А да се запаси човек с туба домашно вино за зимата никога не е било грешка. Е, и няколко пръчки сух шпек за мезе... - готови сме. Казват, че човек издържа 40 дни без храна, приблизително толкова посочва и "ламата". Но е по-добре виното да е с мезе. :)
    Ваш Владо, напътстван телепатично от хитър Тибетски Баш Лама.

    ОтговорИзтриване