събота, 29 ноември 2008 г.

Оригинална Шведска Горчивка

Оригиналната шведска горчивка се произвежда посредством накисване на букет прецизно подбрани, горчиви билки в чист алкохол, без да се използват подсладители. По този начин се получава ароматно билково питие с приятен, неповторим и характерен горчив вкус, постигнат с помощта на стрък пелин и корени от тинтява. Това питие засилва апетита и действа освежаващо и облекчаващо при чувство на тежест в стомаха след консумиране на мазни храни. Допълнителните билки - мускатово орехче, корен от лечебна пищялка, корен от блатен аир, миро, корен от горски очиболец, корени от джинджифил, листа от орех, кора от канела, корен от валериана и други - дооформят своеобразния аромат и вкус.
Тя активизира обмяната на веществата в човешкото тяло и способства за по-бързото изчистване на отпадните продукти. По този начин се укрепва общото състояние на организма и жизнеността на всеки индивид. Оригиналната шведска горчивка е нещо много повече от диджестив, който се пие след употребата на някои по-мазни храни.
Приема се два до три пъти на ден в неголямо количество - 1 чаена лъжичка, разтворена във вода, чай или неразтворена, според вкуса на потребителя.
Многобройни са възможностите и за външно приложение на Оригиналната шведска горчивка. Може да се използва при леки наранявания, възпаления, екземи, охлузвания и др.
Оригиналната шведска горчивка не съдържа разхлабителни средства и захарни подсладители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар